Rusya Turist Vizesi, Rusya’ya Turist Vizesi

Rusya Turistik Davetiye , Rusya’ya Turistik Seyahat, Rusya Turist Vizesi

Rusya’ya gitmek  istiyorum , Rusya’ya turistik seyahat etmek istiyorum, Rusya’ya turistik vize ile nasıl gidilir diyenlere önemli bilgiler, mutlaka dikkate alınız.

Rusya Turist vizesi en ucuz ve en hızlı alınan vize türüdür.Kısa süreli seyahat edeceklere bu vize türü tavsiye edilir.Turist vizesi sadece turizm amaçlı değil aynı zamanda fuarlara katılmak, konferanslara katılmak, kısa süreli iş toplantılarına katılmak ,hastanede doktora muayene olmak( konsultasyon) için de amaçlı turizm dediğimiz turistik vize türü olarak Rusya’ya gelmenize olanak sağlar.

Turist vizesi almanın en önemli avantajlı tarafı ;Rusya seyahatinizi 2-3 günde organize edebilmenizdir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına 30 güne kadar ,Rusya, turistik amaçlı vize verebilir,  30 günlük vize ile Rusya’ya giriş yapmışsanız en geç 30.uncu gün Rusya’dan çıkmalısınız, 31.inci güne kalmışsanız Rusya’dan çıkmanız sadece Rusya Çıkış Vizesi almakla mümkündür. Kesinlikle vizenizin gününü geçirmeyiniz aksi takdirde çıkışınız girişinizden çooook daha zor olacaktır.

Registrasyon : Rusya’ya turistik vize ile giriş yapmışsanız 7 iş gününde registire olmak zorundasınız. Registire olmıyanlar İDARİ cezaya uğrarlar, bu idari cezaya yıl içinde 2 kez uğrayanlara Rusya Federasyonu kanunlarına göre 3 ile 5 yıl arasında Rusya’ya giriş yasağı konur.Registire için kontak kurunuz.

Moskova’da registire için gerekli olan dokumanlar :

  • Pasaport kopisi ,
  • Migrasyon kartı kopisi
  • Vizenin kopisi
  • Sınırda vurulan mühürün olduğu sayfanın kopisi

 

RusyaTurist Vizesi Hakkında Sık Sorulan Sorular

Kendi başıma yani tek başıma turistik tur satın almadan seyahat etmek için turist vizesi kullanabilir miyim?

Turist vizesi, ülkeye sadece turizm amacıyla değil, iş görüşmelerine katılmak ya da Rus akraba ve arkadaşlarını ziyaret etmek için de Rusya’ya seyahat etmenize olanak  sağlar. Ancak, ziyaretinizin resmi amacı turizm olmalıdır. Turist vizesi almak için, Konsolosluk için gerekli olan otel rezervasyonunuzun olduğunu  kanıtlayan  seyahat ile ilgili tüm bilgileri kapsayan, Turizm departmanından  lisanslı firmalar tarafından verilen bir Davet Mektubuna ihtiyacınız olacaktır. Rus Turizm firmamız böyle bir Davet Mektubu almanıza yardımcı olabilir ve bunun için otel rezervasyonu yapmanıza gerek yoktur.Tarafımızdan bu sağlanacaktır.

Rusya Turistik Vizesi  Alma Siparişi Verirken Yolculuğumun Kesin Tarihlerini Belirtmeli miyim  yoksa yaklaşık tarihler versem olur mu ?

Tam vize başlangıç ve bitiş tarihlerini belirtmelisiniz; Ancak, bu süre içinde herhangi bir zamanda Rusya’ya seyahat edebilirsiniz. Turist vizesi için maksimum geçerlilik süresini belirtmenizi öneririz – 30 gün. Rusya Turistik Vizenizin sadece kesin tarihler için geçerli olduğunu lütfen unutmayın. Bu nedenle, vize başlangıç tarihinden önce ülkeye giremezsiniz, geçerliliğini de aşamazsınız.

Rusya’dan Ayrılmadan Yani Rusya’dayken Yeni Vize Alabilir miyim?

Kesinlikle alamazsınız, Rusya’yı Rusya Konsolosluğu’nda yeni bir vize almak için geçerli vizeniz bitmeden  terk etmelisiniz.  Rusya Turistik Vize almak için bize yeniden müracaat ediniz.

 

+7 (495) 647 04 66,   +7 (495)921 37 22

visa@attida.ru

attidatorussia@gmail.com