Aile Üyesi İçin Rusya Vizesi

Eşimi Rusyaya  nasıl getirebilirim, çocuğumu Rusya’ya nasıl getirebilirim, eşimi ve çocuğumu Rusya’ya yanıma getirmek istiyorum  gibi sorularınıza yanıtımız:

Aile Üyesi için Rusya’ya vize ;hem  ticari hem iş yani business,hem de çalışma izni  bir yıllık ya da 3 yıllık VKS olan kişiler eş ve çocuklarını da ( 18 yaşın altındaki çocuklar)  kendi vizelerinin süresi kadar beraberlerinde getirebilirler anlamına gelir .Bu tür vizeye refakatçi Rusya vizesi ya da aile üyesi Rusya vizesi diyebiliriz.Bu tür yani Aile Üyesi için Rusya’ya vize almak bizim için oldukça kolay bir prosedür.Aile üyesi için Rusya’ya vize müracaatımızda sizden isteyeceğimiz evraklar :

  • Pasaportun  scan edilmiş kopisi,
  • Evlilik cüzdanının apostil yapılmış noter tasdikli Rusça tercümesi,
  • Çocuğun kimlik kartının apostil yapılmış noter tasdikli Rusça tercümesi,
  • Ailenin asıl üyesinin yani Rusyada bulunan şahsın pasaport, vize, migrasyon kartı ve registresinin kopileridir.

 

Bizimle kontak kurmanız halinde zahmetli olan bu prosedür daha da basite indirgenecek, ama size yine de zahmetli gelirse ya da aile üyeniz sizi sadece ziyaret edecekse, size, Rusya’ya  misafir olarak gelebilecek şekilde Rusya misafir davetiyesi öneririz. Bu vize 3 aydan fazla olamaz. Detaylar için kontak kurunuz.

 

 İstanbul     + 90 (212)  251  77  28    visa@rustur.net

 Antalya      +90 ( 242 ) 321 15 71

Moskova   +7 (495) 921 37 22      visa@attida.ru